Inhetnieuws.nl
26 november 2015

Artikelen tot vandaag

Antwerpse Syriëstrijder roept op tot nieuwe aanslag
De Antwerpse Syriëstrijder Azeddine Kbir Bounekoub roept op de sociaalnetwerksite Facebook moslimjongeren op om het voorbeeld te volgen van de schutter die in het Joods Museum op 24 mei drie mensen doodschoot en een vierde levensgevaarlijk verwondde.
De Standaard 5 juni 2014
Opschudding over ‘Dodebabycantus’
In de Antwerpse studentenwereld woedt een felle discussie over een cantus van studentenvereniging Amentia met als thema ‘dode baby’s’. Dat berichten de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.
De Standaard 4 februari 2014
‘Olifanten krijgen stress van die windturbines’
Electrawinds wil drie windturbines bouwen ten oosten van het kanaal Dessel-Kwaadmechelen. Maar de bewoners van Ham en het Antwerpse Balen vrezen dat het infrageluid van de turbines de olifanten en giraffen van de Olmense Zoo stress zal bezorgen.
De Standaard 25 oktober 2013
Joodse ouders dagvaarden minister Smet
De ouders van 1.269 chassidische kinderen hebben Vlaams minister van Onderwijs Pascal Smet (SP.A) gedagvaard in kort geding. Ze willen dat de Antwerpse rechtbank het nieuwe decreet op het huisonderwijs schorst.
De Standaard 4 oktober 2013
Onderzoek naar site met naaktfoto's
Twee studentes hebben bij de Antwerpse politie een klacht ingediend omdat privéfoto's van hen, waaronder een naaktfoto, gepost zijn op de website anonib.com. Dat schrijven De Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg maandag.
De Standaard 19 augustus 2013
Topman van Turkse Hezbollah opgepakt in Antwerpen
De Antwerpse politie heeft dinsdagnamiddag een voormalige leider van de Turkse Hezbollah gearresteerd. De 42-jarige man stond internationaal geseind bij Interpol. De Antwerpse justitie is gestart met een procedure om de man uit te leveren aan Turkije.
De Standaard 8 augustus 2013
Limburgse laat fortuin na aan Kankerfonds
Josette de Gryse, een Antwerpse die in het Limburgse Wellen woonde en in september op 75-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker, heeft alles wat ze had, een erfenis ter waarde van 500.000 euro, nagelaten aan het Kankerfonds.
De Standaard 23 maart 2013
In 2002 al gewaarschuwd voor fatale incidenten bij Bijzonder Bijstandsteam
De snoeiharde beelden die tonen hoe Jonathan Jacob (26) in 2010 werd doodgeslagen in een Mortselse politiecel tijdens een interventie van het Antwerps Bijzonder Bijstandsteam (BBT), zorgen voor veel commotie.
Hbvl 23 februari 2013
NMBS test vervanger voor Fyra
De NMBS wacht niet op een oplossing voor de problemen met de Fyra en start met testritten met een nieuwe reizigerstrein. Dat vernamen de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg uit goede bron. De testritten vinden de komende dagen plaats op het Antwerpse spoornet, klinkt het vrijdag in de krant.
De Standaard 25 januari 2013
Alweer geval van zinloos geweld in Antwerpen
In het Antwerpse Wilrijk is een 18-jarige jongen het slachtoffer geworden van zinloos geweld. Een drietal jongeren sneed met een mes zijn linkermondhoek open. Het incident gebeurde vorige vrijdagavond.
De Standaard 20 november 2012

Blader terug in de tijd

Nov Jan Feb Mrt Aug Okt Feb Jun
2012 2013 2014

Het Belang van Limburg in beeld


Deel dit dossier